vrijdag 20 december 2013

Gezellige kamer!

Vandaag geef ik jullie wat tips om je kamer wat gezelliger te maken in de winterdagen.. Dan is het heerlijk dat je een plekje hebt waar je je kan terugtrekken na een lange dag school, om lekker een boek kan lezen of een film te kijken! Maar, daar moet het natuurlijk gezellig zijn. Daarom geef ik jullie vandaag een aantal tips hoe je je kamer kan opvrolijken 




kerstverlichting



Licht
Met licht maak je je kamer warm.., het straalt dan een knusse sfeer uit! Zorg dan niet dat je een felle lamp koopt die wit licht uitstraalt maar van dat oranje/warme licht. Zoals je hierboven ziet op de foto heeft iemand de lampjes opgehangen! Dat heb ik zelf ook op mijn kamer en dat vind ik er heel tof uit zien. Je zou ze ook als een lange sliert langs de vensterbank kunnen leggen, langs je bureau of om je bed.. 






Facebook

Kussens
Wat je kamer ook erg gezellig maakt zijn kussens! Ze zijn in er heel veel verschillende vormen, en kleuren. Heel makkelijk te combineren dus.. De kussens zijn het beste om op je bed te leggen, of in een stoel als je die hebt in je kamer! Het is mooi als de kussens met elkaar combineren en ook bij de rest van je kamer passen.


             London wall

Foto's en schilderijtjes..
Als je bijvoorbeeld een lege, kale muur hebt op je kamer vul je die lekker op met foto's en schilderijen! Leuke foto's met familie en vrienden, de natuur of plekken waar je bent geweest. Je kan de foto's gewoon op de muur plakken maar je zou er ook een collage van kunnen maken of ze op een prikbord prikken!






 ☮† | via Tumblr

Bloemen! 
Bloemen maken je kamer kleurrijk! Zet ze op de vensterbank, je bureau of gewoon op een tafeltje.. Heb je nou geen zin om dat plantje de hele tijd water te geven? Dan kan je eventueel ook kiezen voor een bosje nep bloemen. Ze zijn meestal wel ietsje duurder maar die hoef je niet de hele tijd te vervangen.. 





Kerstmisss!
De kerst komt er ook aan.., en dat is de tijd dat je je kamer heel erg knus kan maken! Je kan bijvoorbeeld een nep kerstboomp(je) kopen, leuke beeldjes neerzetten en heerlijke geurkaarsen neerzetten. Ook kan je bij bijvoorbeeld de Marskramer of Blokker voor heel goedkoop een zakje nep sneeuw kopen :)